Ishockey

Första poängen för RSK – vann med 6–5

Ishockey Rydaholms SK tog emot TAIF Lövstad och det resulterade i seger.

Matchen slutade 6–5 efter förlängning.

RSK hamnade tidigt i underläge 0–2 men Arvid Dahl reducerade. I andra perioden gjorde Oscar Jonasson 2–2. Mattias Hansson svarade för 3–4 och Martin Andersson för 4–4.
I sista perioden kom 4–5 mitt i denna period kvittade Jesper Vingren till 5–5 i spel fem mot tre.

Segermålet kom 3.14 in på förlängningen sedan Mattias Hansson och Arvid Dahl spelade fram till Martin Anderssons fullträff.

Rydaholms tränare Daniel Jonasson berömmer hela laget och inte minst Robert ”Robban” Eklöf i målet i andraperioder där Rydaholm bland annat fick spela i fem minuter med en man mindre. Då släppte man bara in ett mål.

Nu väntar derby borta mot Skillingaryd på fredag och även om man har många skador i truppen hoppas Daniel Jonasson mycket på den matchen:
– Ja, härligt med derby. Det skulle varje match vara, avrundar han.