Ishockey

Bildextra från Troja – HV 71 – 3–6 slut

Ishockey Vi har följt Troja - HV 71 där hemmalaget var nära att nå ikapp vid 3–4 men till slut blev det 3–6.

[26/26]

Det stjärnspäckade HV-laget kom undan med blotta förskräckelsen inför en rekordpublik på 3270.

HV var det bättre laget men Troja hade chanser att nå ikapp vid 3–4 men då fick man i stället ett straffslag emot sig. I slutet kom också 6–3 till HV när Troja hade tagit ut målvakten.

Inget lag lär stoppa HV 71 från att vinna serien men i enskilda matcher kan det bli en och annan förlust.

Matchfakta:
Troja – HV 71 3–6 (0–1, 1–3, 2–2)
Skott: 21–39 ( 7–12, 5–14, 8–13)
Målen Troja: Carl-Johan Sjögren, Dennis Fröland och Dennis Fröland.
Målen: HV 71: Tommi Huhtala 2, Daniel Norbe, Tyler Vesel, Fredrik Forsberg, Oscar Öhman och Emil Andrae.

Rapportering under matchens gång:

I slutminuten kom även 6–3 för Jönköpingslaget.

Med 3.22  kvar att spela fick HV 71 ett straffslag som man använde fram till ledning 5–3.

3.04 in på slutperioden hade Troja reducerat till 3–4.

2.57 in på period två kvitterade Carl-Johan Sjögren för Ljungbylaget men sedan tog HV 71 över. Man gjorde tre mål på tolv minuter och leder efter två peridoer med 4–1.

Daniel Norbe gav HV 71 ledningen redan i den femte matchminuten.och var något bättre i den första perioden.