Innebandy

VIK tog sjunde raka segern genom derbyt

Innebandy Trots en liten kämpig inledning på säsongen så har VIK vänt trenden och tog idag sin sjunde raka seger genom vinst med 6–5, (2–2, 2–0, 2–3), mot Gnosjö.

– Riktigt otroligt skönt att vinna ett derby, säger tränaren Edvin Fransson.

– Hela laget gör en bra insats från start till mål men jag vill lyfta fram Vincent Hallberg i målet, Gustav Königsson och Lucas Bergenholtz.

– Vi hade väl kontroll på matchen igenom och är klart det bättre laget. Sedan i slutet så gör de tre stycken mål i numerärt överläge när de tar ut sin målvakt för att forcera framåt. Det är klart att bollen går in någon gång då men det är inte så att vi spelar dåligt utan vi gör det fortsatt bra även på slutet.

Målen gjordes av Gustav Königsson, Jonathan Gustafsson, Daniel Jönsson, Oscar Emanuelsson, Simon Leining och Isac Radich/Pettersson.

Ni hade lite svårt att vinna matcher i början på säsongen men är nu uppe i sjunde raka segern. Vad har blivit bättre?
– Vi har fått ihop laget bra men framförallt har spelarna blivit lite klokare på planen. I början så hade vi inte så mycket rutin och tappade rätt många matcher på grund av det men nu märker vi att man tänker ett steg längre och gör det mycket bättre. Det är en stor skillnad och det märks.

– Otroligt skönt med derbyvinst, avslutar Fransson.

Gnosjö ligger dessutom placeringen ovanför VIK som ligger på en fjärdeplats.

 

Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *