Innebandy

VIK-tjejer föll mot allsvenskar

Innebandy Allsvenska Craftstadens IBK , Oskarshamn, gällde för Värnamo IK, i första matchen i Smålandscuoen. Trots en bra insats fick man ge sig med 2–5 (1–1, 1–3, 0–1).

– Vi är nöjda med insatsen. Vi gör en mycket bra första period, säger Peter Grimstedt i VIK-ledningen.
Tre snabba mål inom sex minuter för Craftstaden i andra periodens inledning visade sig bli matchavgörande. Även om VIK fick in ett 2–4-mål så orkade man inte längre.
Det var ett tufft motstånd för VIK-tjejerna. Man klarar sig bra även om man faller in i lite för mycket bolljagandet och styrspelet. Men det är unga tjejer i laget och orutinen lyste igenom stundtals.

Målen för VIK gjordes av Saga Ohlsson och Signe Lindquist.

Målvakten Eveline Bolmvall ska ha bra betyg samt gjorde de tjänstgörande backarna bra insatser. Sammanfattningsvis en bra insats av det unga VIK-laget som kan se an kommande seriespel med goda förhopopningar.