Innebandy

Värnamo förlorade bottenstriden

Innebandy Matchen mellan bottenlagen Värnamo och Craftstaden var jämn tills Craftstaden sköt in tre bollar i slutet av matchen och Värnamo hade förlorat med 3-6, (1 - 1, 0 - 2, 2 - 3). Uppdaterad.

— Det känns otroligt tufft. Vi spelade rätt bra och hade spelet långa stunder men sedan är vi lite ängsliga, håller inne på skotten, tror inte riktigt på det och det blir ineffektivt, säger tränaren Henrik Rommeskog.

— Det är jämnt första perioden men sedan tar vi över och kvitterar till 3-3. Vi hade chans på fjärde målet men sedan får de en kontring som de lyckas göra mål på. Det studsar med dem lite samtidigt som vi är halvslarviga och när vi plockar ut vår målvakt för att jaga mål så gör de ytterligare två mål så slutresultatet speglar inte matchen. Det skulle vara mer rättvist med ett kryss, fortsätter Rommeskog.

Målen gjordes av Max Ericsson, Axel Evebring, Gabriel Johansson.

Rommeskog nämner att Max Ericsson och Axel Evebringer sticker ut lite extra idag men övriga gör vad som förväntas och det man kan men att självförtroende saknas.
— Vi skjuter i fel lägen, skjuter i täck, håller inne på skottet och då vinner man inte sådana här jämna matcher, avslutar Rommeskog.

Text: Linn Törnberg.

.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *