Innebandy

Tredje raka för SIK

Innebandy Skillingaryds IK har fått en flygande start i innebandyfyran. Tredje raka segern noterades när man i dag bortabesegrade Aneby SK med 10-6 (5-1 2-1 3-4).Man har ett intressant lag och frågan är om man nu blandat sig i toppstriden på allvar från början.

SIK rivstartade med 5-1 i första perioden. Redan efter sex minuter hade man 3-0 och när cirka halva matchen spelats ledde man med hela 7-1. Det var aldrig något snack om åt vilket håll segern skulle gå. Man slog av på takten och tillät hemmalaget att snygga till siffrorna. SIK innehåller en bra mix med en blandning av rutinerade spelare och yngre spelare.

Lagets nestor Jonas Ragnarsson – 42 år – hade en stor dag med hela fyra mål på sitt konto. Jonathan Gunnarsson med tre mål var inte mycket sämre medan de återstående fullträffarna kom genom två mål av Simon Edvardsson och ett av John Ygemar.

Totalt sett en insats av SIK som livar gott för fortsättningen. Extra beröm till de bägge rutinerade rävarna Jonas Ragnarsson och John Ygemar som fanns med på SIK:s storhetstid för några år sedan. Kanske vi kan se en ny storhetstid bakom kröken?