Innebandy

Thomas Ravelli gästade Skillingaryd

Innebandy Ikväll hade Skillingaryds IK avslutning för ungdomslagen i innebandy och de hade bjudit in Thomas Ravelli.

Innebandyskolan

Det var en välfylld Skillingaryds Arena med barn och föräldrar som bänkade sig för att lyssna på Thomas Ravelli och naturligtvis få sina priser efter en väl genomförd säsong. De som uppmärksammades var de yngre som deltagit i innebandyskolan för att bli framgångsrika om några år. Dessutom prisades pojkar 05-07, flickor 02-03 och damjuniorerna.

Skillingaryds IK har en mycket bred verksamhet och har ökat antal deltagare på ungdomssidan med mer än 30% och de har nu över 160 barn och ungdomar som tränar och spelar innebandy.

Utöver priserna var huvudattraktionen besöket av Thomas Ravelli. Hjälten från fotbolls-VM 1994 berättade sin historia om hur han gick från att sitta på bänken i ungdomslaget hemma i Växjö på grund av att han, som han sa själv, var för dålig i fotboll. Det vände när ordinarie målvakten var sjuk och då sa man till Thomas ”du får bli målvakt, där kanske du kan platsa” och resten är, måste man säga, historia.

Prisutdelning

Thomas berättade för barnen om vikten av att bestämma sig, skaffa en dröm som ska bli verklighet. Ett mål och god träning kan leda dig längre än du tror.

Några av de priser som delades ut var för flickor 02-03 stora träningspriset till Ebba Gabrielsson, Ella Manfredsson och Alice Ekström. För pojkar 05-07 gick träningspriser till Max Backlund och Noa Sandahl medan rookiepriset tillföll Jacob Gustavsson.

Texten uppdateras

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *