Innebandy

SIK hakar på i toppen – sex mål av Ojala

Innebandy 1–1 efter en period gav till slut en klar seger med 9–5 för Skillingaryds IK i bortamötet med Tenhult B. SIK hakar därmed på i toppen av herrfyran. Uppdaterat.

Henrik Ojala. Arkivbild. Foto: Per Bunnstad

Henrik Ojala svarade för fyra mål och brodern Patrik Ojala Gyllengard för två. Det blev ett mål var av Simon Titusson, Joel Sandén och Jakob Taus.

SIK kom till spel med endast en målvakt och tolv utespelare men lyckades ändå ta hem med sig alla poängen hem.

Inte vår bästa dag och vi var glada att ha med oss oavgjort in i andra perioden, säger SIK-tränaren Elias Heijel.

Fyramålsskytten får givetvis beröm för sina fullträffar men i övrigt var vare sig han eller någon anna på topp. Jo, faktiskt en utespelare som åter fick agera målvakt., Filip Olsson.