Innebandy

SIK får anledning att jubla igen…

Innebandy Det har gått nästan tio år sedan SIK var i ropet på allvar men nu är det kanske dags för drag igen i Skillingaryds Arena. På lördag väntar nämligen seriefinal.

– Ja, det vankas efter halva säsongen en riktigt seriefinal mot Tenhult som närmast kommer från division 3, säger tränaren John Ygemar som själv var en av de framgångsrika spelarna när SIK spelade avsevärt högre upp i seriesystemet än fyran som det nu är.

Det går inte att leva på minnen men det finns faktiskt en spelare i dagens lag som var med på ”den gamla goda tiden”. Då var Jonas Ragnarsson en av lagets bästa. Även i dagens uppsättning och 40 fyllda visar han upp smittande entusiasm

Nu är det Tenhult som gäller, ett tungt lag med mycket rutin.
– Vi tror på högt tempo och en spännande match. Förväntningarna är höga men rimliga och vi ställer alltid upp med bästa lag efter förutsättningarna. Vi vill hälsa alla varmt välkomna i vinterkylan till Skillingaryds Arena. För er som följt laget de senaste tre åren vet att utvecklingen varit väldigt stor och nu börjar det faktiskt lika något riktigt bra. Grabbarna gör ett kanonjobb och föreningen andas friskt! Målsättningen är alltid att utvecklas och ha skoj resultatet får man då på köpet, säger tränaren.

Det är väl knappast en storhetstid på gång som före 2010 men division tre kanske det kan bli igen. Det krävs dock att man står upp bra mot ett lag som Tenhult.

Här finns länk till matchen som visar bilden nedan

SIK nrä det begav sig i december 2009 med en jublande Jonas Ragnarsson till höger. Nytt jubel på lördag?

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *