Innebandy

Forsheda vaknade försent

Innebandy VIK:s andralag fick gå upp i 3–0 ledning innan Forsheda fick igång målskyttet. När det var fyra minuter kvar av matchen hade Forsheda endast ett mål kvar till poäng men VIK stängde igen bakåt och matchen slutade i förlust för Forsheda med 5–6, (0–2, 3–1, 2–3).

Redan efter fyra minuter fick VIK in sitt första mål. Sent i andra perioden och tidigt i tredje perioden kunde de sedan utöka med två mål till men därefter vaknade Forsheda.

Forshedas första mål gjordes av Jimmy Kihlberg men glädjen varade inte länge för trettio sekunder senare var det VIK som återigen var framme och sköt in bollen i mål.

Innan andra perioden var slut skulle Forsheda dock få in två till mål genom Hugo Andersson och Jimmy Kihlberg.

Inför tredje perioden stod det alltså 4–3 till VIKs andralag. Tio minuter senare kvitterade Forsheda genom Max Karlsson men en dipp precis när det var fem minuter kvar av matchen resulterade i två mål i baken för Forsheda som blev för tuffa att återhämta sig ifrån och matchen slutade i en förlust för Forsheda med 5–6, (0–2, 3–1, 2–3).

Forshedas sista mål gjordes Isak Karlsson och värt att nämna var att Jimmy Kihlberg var inblandad i fyra av fem mål.

Vi har försökt nå Forshedas tränare utan svar så artikeln kan komma att uppdateras.

Tisdag 14 maj 19:00