[17/20]

[18/20]

[19/20]

[20/20]

Matchen slutade 2–4  (1–2, 1–1, 0–1) sedan Sävsjötjejerna fått en smakstart med 2–0 4.08 in i matchen. Hemmalaget fick jaga och lyckades gå upp till 2–2. Glädjen varade tyvärr inte länge.

VIK-tränaren Tommy Edberg var av förståelig skäl inte nöjd:
– Nej, vi kom inte alls upp i den standard vi haft på försäsongen. Vi spelade alldeles för stressigt och lagspelet saknades. Vi hade en bra period när vi gick upp till 2–2 men efter 2–3 föll vi tillbaka i ett sämre spel.

Med sex minuter kvar tog hemmalaget ut målvakten först försöka nå en kvittering. Man hade ett mycket fina målchanser men Sävsjö lyckades hålla enda och avgjorde med 4–2 i tom kasse.

Sävsjö åkte ur Allsvenskan i våras och har förlorat flera spelare sedan dess. Därför tycker VIK-tränaren att man borde ha kunna bjuda upp till bättre spel. Ingen i VIK får plus i dag.

Närmast väntar nu Karlskrona borta.

Matchen spelades med publik. 50 stycken fick komma in och titta på matchen live.

Text: Per Bunnstad