Hästsport

Stora framgångar för VBR

Hästsport Ponnyryttarna i VBR fortsätter att leverera i hoppning.

Alma Blommesköld  [1/5]

Klara Trofast  [2/5]

Emelie Hellström  [3/5]

Julia Lindell  [4/5]

Alma Blommesköld  [5/5]

Under helgen har det varit flera individuella placeringar av ryttarna som ingår i såväl elit som Division 1-lagen. Detta bådar gott inför den fortsatta laghoppningen.

• Helsingborg:
Julia Lindell vann den näst svåraste klassen för ponny medelsvår B. Cajsa Bergman kom tvåa respektive femma i lätt A och Emelie Hellström knep femteplaceringen i lätt B.

• Kalmar:
Klara Trofast vann även hon förstaplatsen i medelsvår B och kom även 3:a i inverkansklassen – stilbedömning – i densamma. Klara tävlade utöver ponnyklassen även med stor häst och fick där en sjätteplacering i klassen 120 nationell och kvalade till 140 med noll fel i klassen 130. Alma Blommesköld kom tvåa i lätt A och vann klassen medelsvår.

• Vaggeryd:
Alma Blommesköld knep vinsterna i så väl lätt D- som lätt C-klassen.

– Det är verkligen roligt att se engagemanget och drivet hos våra ponnyryttare. Nu är det bara att hålla tummarna för att framgångarna ska fortsätta i nästa omgång i laghoppningen som för elitlaget äger rum den 18 maj i Västervik och för de båda division 1-lagen i Aneby 28 april. Spännande., säger grenledaren för ponnyhoppning Ann-Helene Trofast hoppfullt.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *