Hästsport

Glädjebeskedet: Publik välkomnas till nationell hopptävling

Hästsport Värnamobygdens Ryttarförening släpper i dag nyheten att arrangörerna får ta in upp till 600 personer under helgens nationella hopptävling i Sörsjö.

Dennis Carlsson tävlar på hemmaplan. Arkivbild: Falkenbergs Foto  [1/3]

Victoria Almgren tävlar inför hemmapubliken. Arkivbild: Falkenbergs Foto  [2/3]

Även Sandra Carlsson tävlar på hemmaplan. Arkivbild: Falkenbergs Foto  [3/3]

Med start på torsdag denna vecka arrangerar Värnamobygdens Ryttarförening (VBR) årets största tävling på hemmaplan ”High Tide Meeting”, som är en hopptävling för stora hästar. I dag kom glädjebeskedet: arrangörerna har fått tillstånd att ta emot 600 personer i publiken.

– Vi är så glada över att vi för första gången på länge ska få arrangera tävling med publik så vi välkomnar intresserade i bygden att komma och titta, berättar de entusiastiska tävlingsledarna Linda Nyström och Jojo Jillheden.

– Tävlingarna pågår i fyra dagar och totalt har vi över 800 starter från hela södra Sverige. Den högsta klassen vi erbjuder ryttarna är en nationell 1,45-meters hoppning, men även en DM-vinnare för Småland kommer att koras, fortsätter Linda och Jojo.

Flera kända lokala ryttare deltar i tävlingen, bland annat Victoria Almgren, Sandra Carlsson, Dennis Carlsson, Ebba Thalin, Linda Nyström med flera.

Källa: Pressmeddelande från Värnamobygdens Ryttarförening

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *