Hästsport

Bra av Värnamos dressyrlag

Hästsport Efter tre avslutade tävlingsomgångar i Smålands Division 3-serie i dressyr kom Värnamobygdens lag på en hedrande femteplats i den avslutande finalen som ägde rum i Åseda.

– Vi är mycket nöjda med denna placering då vi hade ett tufft motstånd under hela serien. Resultatet har gett oss den erfarenhet vi behöver för att gå upp till nästa svårare nivå i höst, nämligen Division 2” säger lagledaren Sanna Petersson stolt.

I tidigare omgångar i division 3-serien tog laget först en fjärdeplats i Markaryd, en andraplats i Ljungby och vinst i Bratteborg, vilket alltså ledde laget till finalen i Åseda.

Sanna Petersson tog även en individuell placering i Åseda och kom på en 8:e plats med resultatet 65,500 % i klassen LB:2. I Bratteborg tog Annika Bruhn Bengtsson hem 2:a platsen med sina 69,667 % i klassen Lätt B:2 och Catrin Lidqvist-Johanssons ritt ledde till 4:e platsen (65,333 %) i samma klass.

Från vänster: Malin Andersson, Sanna Petersson (lagledare), Annika Bruhn Bengtsson, Bodil Lilja. På bilden saknas Carola Svedberg.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *