Friidrott

WSK:s killar presterade på topp vid Getabockspelen

Friidrott Wärnamo Sportklubbs duktiga kvintett skördade många medaljer och slog flera personliga rekord vid Getabockspelen i Varberg som avgjordes i helgen.

Pressbilder: Wärnamo SK

Jonathan Rinman visar upp medaljskörden.  [1/3]

Felix Sköld segrade och persade i höjdhoppet.   [2/3]

Elias Andersson, Jonathan Rinman och Hugo Schoug gläds över helgens framgångar.  [3/3]

Hugo Schoug segrade och satte nytt personligt rekord i längdhoppet i seniorklassen med ett hopp på 6,44. Även i höjdhopp blev det seger och ett nytt säsongsbästa med 1,81.

16-årige Elias Andersson tävlade i P17, där han segrade i slägga med ett kast på 46,29 meter. Han tog även hem ett silver i diskus med 36,41.

Felix Sköld, P15, satte nytt personligt rekord i höjdhopp med 1,73 vilket också räckte till seger.

Melvin Petersson, också P15, sprang ett snabbt lopp på 300 m på 41,43 vilket var nytt personligt rekord och räckte till en bronsmedalj.

Jonathan Rinman, 14 år, tävlade i P15. Jonathan, som har haft ett längre skadeuppehåll, gjorde en mycket stark comeback då han tävlade i samtliga kastgrenar. I slägga kastade Jonathan 43,37, endast 25 centimeter från guldet. I spjut kammade han hem ett brons efter ett kast på 34,41 meter. I kula satte han ett nytt personligt rekord på 12,96 meter vilket räckte till silver och i paradgrenen diskus vann han guld med ett längsta kast på 44,05.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *