Friidrott

WSK firade och delade ut utmärkelser

Friidrott Wärnamo Sportklubb arrangerade WSK-dagen i söndags där man träffades för att umgås och fira en stark säsong samt för att dela ut utmärkelser till de aktiva.

Meja Askestam bästa tjej  [1/5]

Julian Fazakas årets överraskning  [2/5]

Emilia Hammarström och Rebecka Abrahamsson  [3/5]

Tyra tar emot stipendier för klubbrekord  [4/5]

Peter Askestam bäste veteran.jfif  [5/5]

Meja Askestam mottog utmärkelse för bästa tjej. Meja har haft en mycket stark säsong där hon bland annat slagit hela fyra klubbrekord.


Elias Andersson mottog utmärkelsen för bästa kille. Elias satte två klubbrekord under säsongen och vann hela tre medaljer varav ett guld på Götalandsmästerskapen.


Pether Askestam tilldelades utmärkelse för bäste veteran för en mycket fin säsong med bland annat ett SM-brons på 60 meter och hela åtta medaljer på veteran-DM.


Till årets överraskning utsågs Julian Fazakas. Julian som gjorde sin första friidrottssäsong har presterat långt över förväntan med bland annat en finalplats på Götalandsmästerskapet på 80 meter i mycket tuff konkurrens.


Tyra Stening tog emot stipendier för klubbrekord i 60 meter häck och 200 meter häck.


Emilia föreläste
Ett mycket uppskattat inslag på WSK dagen var föreläsningen som WSK:s tidigare aktiva Emilia Hammarström, med flera SM-guld från USM och JSM höll tillsammans med sin nya klubbkamrat och landslagsaktiva Rebecka Abrahamsson från Örgryte IS om sina karriärer.

Madelene Nishiura

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *