Friidrott

Segerrik helg för friidrottarna

Friidrott Wärnamo Sportklubbs trio som tävlade vid Junespelen i Jönköping i lördags stod alla tre för mycket fina prestationer.

Elias Andersson 16 år som fick gå upp och tävla i P-17 gjorde en mycket fin släggtävling när han tog hem segern med 50,95 meter vilket var personligt rekord och tillika nytt klubbrekord.
Elias tjuvstartade tävlingssäsongen med en resultattävling i Växjö 20 april där han kastade 48,67 meter i diskus vilket också var personligt rekord och klubbrekord.

Felix Sköld P-15 gjorde även han en mycket fin säsongsöppning när vann höjdhoppet med ett hopp på 1,64. Han hade även en hårfin rivning på 1,67.

Jonathan Rinman 14 år fick gå upp och tävla i P-15 men det hindrade inte honom från att ta dubbla guld i två av hans paradgrenar. I slägga blev det 43,67 meter, nytt personligt rekord och även klubbrekord. Kulan vann Jonathan med 12,86 också det ett personligt rekord. Jonathan testade även på att springa 80 meter och gjorde ett fint lopp på 10,88 som räckte till final men han valde att stryka sig från 80-metersfinalen då den krockade med kultävlingen.

Källa: Pressmeddelande

  [1/4]

  [2/4]

  [3/4]

  [4/4]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *