Friidrott

Jonathan briljerade med fyra guld

Friidrott Wärnamo sportklubb hade en trio killar som tävlade vid Marknadsspelen i Skruv i lördags. Trots regn och kylslaget väder stod killarna för mycket starka prestationer. Jonathan briljerade vid Marknadsspelen i Skruv med 4 guld och ett klubbrekord

Felix, Hugo och Jonathan  [1/3]

Hugo hoppar höjd  [2/3]

Jonathan fick med sig fyra guld hem  [3/3]

Jonathan Rinman tävlande i P13 klassen vann samtliga kastgrenar i överlägsen stil. Resultatraden för Jonathan lyder: spjut: 32.46, kula: 10.53, slägga: 33.60 och diskus 41.42. Med diskusresultatet satte Jonathan nytt klubbrekord med 2 cm det vill säga med minsta möjliga marginal. Det tidigare klubbrekordet hade WSKs duktiga kastare Elias Andersson som tillhör den absoluta Sverigeeliten i diskus så det var ett riktigt bra klubbrekord som Jonathan slog.

 Hugo Schoug hoppade höjdhopp och längdhopp i seniorklassen. I höjdhopp slutade Hugo på silverplats efter höga 1,75. I längd blev det längsta hoppet 6.00 och en 4:e plats med 2 cm upp till bronsplatsen.

Felix Sköld som började träna friidrott så sent som i vintras har haft en fantastiskt fin utveckling. Felix som är född 2008 fick gå upp en åldersklass och tävlade i P15. Med ett hopp på 1.57 blev det nytt personligt rekord och en silverplats för Felix.

Text och foto: Wärnamo sportklubb

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *