WIK-förlust i minut 89

Fotboll Waggeryds IK var på väg mot 0–0 i bortamötet med Jönköpingslaget Assyriska men i minut 89 kom ett baklängesmål. Uppdaterat.

Arkivbild

Matchen slutade med seger 1–0 för Assyriska.

WIK-tränaren Thomas Johansson var mycket nöjd med spelet men absolut inte med slutresultatet:
– Nej, vi skulle redan i halvtid ha haft en ledning med 3–4 mål, säger han.
WIK dominerade både i spel- och målchanserna men saknade det lilla sista framför hemmamålvakten.

I första halvlek hade WIK ett gyllene lägen till 1–0 när man tilldömdes en straffspark. Skottet som följde var bra men hemmamålvakten räddade snyggt.

WIK malde på och hade många chanser till 1–0. Sista tio minuterna tappade man dock en del och Assyriska tilläts att komma till några bra anfall. På ett av dessa gjorde man matchens enda mål och då visade klockan på kring 89 minuter. Det var ett skott som tog på en spelare och som ställde WIK-målvakten.