Hook vinner och vinner

Fotboll Hooks IF fortsätter att vinna i fotbollssexan och det blev seger med 2–0 i bortamötet med Aledal. Uppdaterat.

För Hook var detta åttonde matchen i fotbollssexan och åttonde segern. Än är seriesegern inte i hamn men utgångsläget är minst sagt mycket bra.

1–0 kom i minut nio genom Oscar Erinder med Johan Antonsson som framspelare. Johan gjorde 2–0 efter 81 minuter och då stod Dennis Börjesson för framspelningen.

Noterbart är att Aledal fick sin målvakt utvisad i första halvlek,. Trots det lyckades Hook inne omsätta en man mer i något skönspel eller direkt farliga målchanser.