Fotboll

Veladzic bakom drömstarten och vändningen för V-Södra

Fotboll Värnamo Södra hade en seger med sig i bagaget till Idrottsparken i Anderstorp. Aldin Veladzic låg bakom drömstarten och vändningen till 4–3 efter underläge 1–3 i halvtid. – Det är inte bra för hjärtat detta, säger V-södras tränare Patrick Schellhas och skrattar.

Foto: Arkivbild

Segertåget går vidare för Värnamo Södra. I kväll fick man en drömstart, då Aldin Veladzic gör 1–0 efter knappa minuten spelade. Men sedan hände något och allt försvann, där Anderstorp kunde gå till pausvila med 3–1.
–Det är alltid lite oroväckande när man gör mål så tidigt, säger Patrick Schellhas som därefter fick se sitt lag rasa samman.
– Det var som att vi glömde bort hur vi ska spela fotboll. Vi gjorde alla fel man kan göra, vilket vi också sa i pausvilan, där vi bestämde oss för att det funkar inte och alla har ett ansvar.

Dessa ord verkade hjälpa. För Veladzic, som ordnade drömstarten, inledde vändningen. Hans andra mål i matchen kom efter 57 minuter, som betydde 3–2. Tio minuter senare var upphämtning ett faktum, Antony Marjanovic gjorde 3-3. Vändningen från underläge till ledning 4–3 gjorde Dino Okic sex minuter senare, som också blev slutresultatet.

– Detta kan inte vara bra för hjärtat. Men vi går i från en riktigt dålig första halvlek till en riktigt bra andra halvlek, konstaterar Schellhas och ger lite extra plus till hela truppen.
– Tycker alla höjer sig efter pausvilan och därför ska de också få en ros, samtliga i laget.

 

Text: Kenneth Andersson
Foto: Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *