Fotboll

Västboås hyllar motståndet trots förlusten

Fotboll Efter en hårdkampad och välspelad träningsmatch kunde inte Västboås stå emot trycket och förlorade med slutresultatet 2−3, men trots det hyllade tränaren Mikael Svensson motståndet Sävsjö FF. Uppdaterad.

Genrebild: Henrik Skoglund

− Vi möter ett riktigt bra motstånd i form av Sävsjö och jag blev nästan lite förvånad över hur bra dem faktiskt var, säger tränaren Mikael Svensson.

− De första 10 minuterna var ingen höjdare för oss, men efter det så började det rulla på. Sävsjö gör två mål på hörna och sen gör även vi två mål. Med andra ord gör båda lagen, en riktigt bra och välspelad första halvlek.

Målen gjordes av Filip Albertsson och Sebastian Nyström.

− Sen måste jag även hylla mina spelare, Anton Sveningsson, Sebastian Nyström och Filip Albertsson. De kämpar verkligen på och ger inte upp. Men sen gör även resten av laget, en otroligt bra match, så jag är riktigt nöjd.

− Bara för att man förlorar, betyder det inte att det var en dålig match. För detta tyckte jag, kanske var en av de bästa träningsmatcherna vi har spelat, avslutar Svensson.

Sista träningsmatchen spelas mot Hyltebruks IF på lördag om en vecka och kort efter det drar seriepremiären division 4 igång.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *