Värnamo Södra vinner över Hovslätt

Fotboll Det var ett bekvämt Värnamo Södra som idag kunde föra matchen dit de ville. De tog en 2-0 ledning innan första halvlek och visserligen reducerade Hovslätt två gånger men likaså gjorde Värnamo två till mål i andra halvlek. Matchen slutade därmed i vinst med 4–2, (2–0).  - Det var aldrig någon fara, kommenterar tränare Patrick Schellhas. Uppdaterad.

[24/24]

Värnamo södra gör en välspelad match med två mål i första och två mål i andra halvlek, gjorda av Johan Gunnarsson, Carl Rydholm, Noa Lingeskog och Anders Luu.

— Det är skönt att studsa tillbaka efter förra matchens förlust och även om de lyckas göra två mål i andra halvlek så var det aldrig någon fara, säger Schellhas.

Enligt Schellhas hade Hovslätt chanser för fler mål men det var Värnamo södra som var vassast. Han förklarar att Hovslätt började pressa högre i andra halvlek som visserligen ledde till mål men som de sedan hanterade bra resten av matchen.

Han ger hela laget beröm för laginsatsen men lite extra till målskyttarna och Noa Lingeskog som gjorde sin debut.

— Vi tar med oss hela matchen i princip till kommande matcher, avslutar Schellhas.

Text: Linn Törnberg