Fotboll

Värnamo Södra tillbaka på vinnarspåret

Fotboll Det fick räcka med fem raka förluster för Värnamo Södra. I bottenmötet mot Råslätt plockade laget sin tredje seger när man vann med 3–1 (1–1).

Foto: arkivbild

Det har varit en tung tid för Värnamo Södra, sett till resultaten och poängen. I bottenmötet mot Råslätt ändrades detta och laget klev tillbaka på vinnarspåret efter en 3–1 seger på hemmaplan.
– Det var viktiga poäng för oss och nu ska vi hitta tillbaka till spelet vi vill spela, säger tränaren Patrick Schellas.

Linus Wrethstig blev tvåmålsskytt och inledde redan efter 12 minuter. Råslätt kom tillbaka genom att sätta en straff efter en halvtimme spelad.
– Jag känner inte att det var en straffen. Men så blev det i alla fall. I halvtid pratade vi om att stänga deras ytor lite mer, säger Schellas om snacket i omklädningsrummet.

I andra kom Wrethstigs andra fullträff och då hade det gått 11 minuter av halvleken. Spiken i kistan, 3–1 gör Aldin Veladzic.
– Det var skönt att få 2–1 via en kontring. Sedan urartade matchen lite och vi fick spela med två man mer. Då kom också 3–1, konstaterar Schellas som summera våren när det återstår tre matcher.
– Vi hade önskat att vi legat lite bättre till i tabellen och hade siktat på att ta fler poäng. Vi måste nu ta en match i taget, vi har inte någon medvind med oss ännu.

Patrick Schellas tycker att laget gör vad man ska och ger ett kollektivt plus till truppen denna torsdagskvällen.

 

Text: Kenneth Andersson
Foto: Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *