Fotboll

Värnamo Södra tappade poäng mot Hallby

Fotboll Värnamo Södra ställdes mot Hallby som hittills inte hade vunnit någon av de tre föregående matcherna men tufft blev det ändå för hemmalaget. Värnamo Södra förlorade tillslut med 1–2 efter reducering i 50:e minuten.

– Trots en go uppvärmning så är det konstigt hur det kan ändras så fort matchen väl drar igång, säger tränaren Christian Carlsson.

– När domaren väl blåste igång matchen så spelade vi tio helt okej minuter men efter det blev det bara konstigt. Vi tog udda beslut, gjorde individuella misstag, konstiga mottagningar och att de bara ledde med två mål i första halvlek får vi nog vara nöjda med.

– I andra halvlek så försökte vi jaga igång dem lite och trots att vi höjde oss en aning och fick till ett reduceringsmål så blev det aldrig tillräckligt bra. Standarden var inte som den brukade och det kände killarna av både under och efter matchen.

Målet gjordes av Hampus Johansson.

Trots att alla kan bättre så vill Carlsson ändå lyfta fram ytterbacken Hampus Johansson lite extra som idag fick kliva in som offensiv mittfältare. ”Han gör en riktigt bra insats och sticker ut idag” menar Carlsson.

– Det är bara att bryta ihop och komma igen, speciellt nu när vi har förlorat tre matcher och börjas att dra ner i sista halvan av tabellen. Samtliga kan bättre idag och även vi coacher, avslutar Carlsson.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Västboås överraskade Råslätt
LÄS MER:  Femte raka för Värnamo Södra
LÄS MER:  Bredaryds nedåtgående trend fortsätter – nollade mot Gnosjö

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *