Fotboll

Värnamo Södra FF avslutade säsongen på bästa sätt

Fotboll Idag spelade Värnamo Södra FF mot Anderstorp IF. Resultatet blev 4–0 för Värnamo.

Nu är säsongen över i division 4 för Värnamo. Man säkrar en stabil mittenplacering på 27 poäng och nu får man förbereda sig inför nästa år. Laget valde att avsluta säsongens på bästa sätt, när matchen var slut så hade laget gjort fyra mål och hållit nollan. Tränare Patrick Schellhas om dagens match.

– Vi gjorde jobbet helt enkelt, vi kanske inte riktigt kom upp i vårt spel men vi gjorde det som krävdes. Vi hade säkert kunnat göra 7–8 mål och Anderstorp 1–2 men matchen var färdig efter 2–0. Det var en kassaskåpssäker vinst som man säger.

Hur ska ni förbereda inför nästa säsong?

– Vi har en otrolig form de senaste sex matcherna, tror bara Haga har varit bättre i serien om man kollar formtabellen. Vi har spelat som tåget och grabbarna har jobbat på bra. Nu har vi avslutat säsongen bra så det får vi ta med oss. Något konkret inför kommande säsong har vi inte diskuterat, det får komma sen.

Finns det något eller några som har gjort avtryck på dig under säsongen?

–  Anders Luu har gjort det riktigt bra, samma med Johan Gunnarsson. Det är två otroligt skickliga fotbollsspelare. Isac Thuresson gör sin första säsong som senior målvakt och har vuxit under året. Hampus Johansson en av våra unga spelare trodde jag mycket på men tyvärr har han vart skadad under hela säsongen.

Målskyttar

1–0 Anders Luu 15 ’

2–0 Johan Gunnarsson 20 ’

3–0 Johan Gunnarsson 31 ’

4–0 Johan Gunnarsson 58 ’

Lite statistik efter säsongen

Lagets seriefacit 8–3–11

Målstatistik 48– 52

Skyttekung Johan Gunnarsson 13 mål

Linus Davidsson

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *