Vaggeryd tog poäng igen – kvitterade på övertid

Fotboll Vaggeryd United är fortfarande obesegrade. Laget lyckades plocka poäng borta mot tabellsexan Aledals IK, då kvitteringen till 3–3 (1–0) gjordes på tilläggstid. UPPDATERAD

–Det ruggit kul att se att vi inte ge upp., Hussein Abdalah, tränare som dock fick göra en hel del ändringar till dagens match.
– Vi hade tre, fyra ordinarie spelare bort idag. Det var en helt ny backlinje och mittfält.

Efter första halvleken var Vaggeryd dock med i match, bara ett underläge med 1–0.

I andra halvleken kom man tillbaka och gjorde 1–1 tidigt. Sedan var laget även ledning med 2–1. Hemmalaget kvitterade till 2–2 med kvarten kvar av ordinarie tid. Vaggeryd skulle även hamna för andra gången i matchen i underläge, 2–3. Då hade matchklockan passerat 79.

Så var det detta med att en match är aldrig över förrän domaren blåser i visselpipan. Och detta tog Vaggeryd vara på.

För på tilläggstid tryckte Ayman Abdi in 3–3 som också blev slutresultatet.

– Helt otroligt. Vi har en så bra lagmoral och ger oss inte, konstaterar Hussein Abdalah som är lättad över poängen och tar med sig de laget presterade ute på planen.
– Vi tar med oss poängen och laginsatsen, men måste jobba mer på vissa saker.