V-Södra vann över Forsheda

Fotboll Värnamo Södra träningsvann över Forsheda med 4–1 (1–1). Uppdaterat.

Arkivbild

Forsheda överraskade V-Södra med 1–0 efter sex minuter. Det var Jacob Petersson som gav laget ledningen.
– En mycket bra första halvlek, säger FIF-tränaren Markus Eng.
Man hade fler chanser till mål men i stället kvitterade V-Södra efter 40 minuter. Dino Okic sköt en frispark direkt i mål.

Efter halvtidsvilan bytte V-Södra in fem spelare och fick bättre fart. Det blev 2–1 efter 47 minuter genom Isac Chaliazis, 3–1 efter 65 minuter på straffspark slagen av David Lindell och 4–1 efter 89 minuter genom Adrian Paukovic.

Hos Forsheda stort plus till alla och tränaren ger extra beröm till Filip Lindström och Kenan Bukaric.

Forsheda ska i år spela i sexan mot fyran för V-Södra. V-Södra valde att vila en del mer givna startspelare från match.
– Vi hade ändå ett bra lag, säger tränaren Christian ”Crille” Karlsson.
I dag hade Christian hand om träningen för de 15 som inte fick speltid. Laget mot Forsheda matchades av Dennis Catovic:
– Vi hade ett mer ungdomsbetonat lag och andra halvlek var mycket bra, noterar Dennis.
Det blir plus till alla och extra bra var blott 16-årige Gustav Holmer.

Noteras kan att Forsheda egentligen skulle ha mött Skillingaryds IS som dock tvingades lämna återbud i går kväll.
– Starkt av V-Södra att ställa upp med så kort varsel, säger FIF-tränaren Markus Eng.