Fotboll

V–södra startade i uppförsbacke

Fotboll Sex minuter in i matchen gjorde plötsligt Jönköpings BK mål och därmed blev uppförsbacken för stor för Värnamo Södra som förlorade med 0–6.

– Vi har haft en bra träningsvecka och vi hade en go känsla när vi åkte dit men nu när vi åker hem känns det inte längre så bra, säger tränaren Christian Carlsson.

– Matchbilden förändrades ganska fort och efter 25 minuter ledde de med 3–0. Jönköpings BK var tunga, fysiska, sprang mycket och spelar dessutom i division tre men vi var verkligen inte där idag.

– Elliot Kastanius, Luis Fajardo Gallardo och Dino Okic stämplar in och gör det dem ska men sedan har vi andra som försöker men som inte riktigt är helt påslagna vilket gör att bollen studsar fel och så.

– Det är nu tredje matchen i rad som vi inte har gjort något mål i men samtidigt skapar vi lägen och det är inga dåliga chanser vi har. Idag till exempel bränner vi ett par frilägen och som Jönköping dessutom får kontra och göra mål på. Hade vi i stället gjort mål hade det blivit en annan energi och ett annat självförtroende där ute.

– Nej nu bryter vi ihop i helgen och steppar upp efter det. För vi måste verkligen få igång målskyttet, avslutar Carlsson.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *