Fotboll

V-södra föll tungt i derbyt

Fotboll Derbyt mellan Värnamo Södra och Gnosjö slutade i en tuff kamp med totalt sex gula kort utdelade. Gnosjö lyckades göra mål i 77:e minuten och petade sedan in ett i sista minuten. V-södra föll med 0-2, (0-0). Uppdaterad.

— Resultatet blev ju inte alls roligt men vi gör ändå en helt okej match, säger tränaren Christian Carlsson.

— Man vet ju vilka spelarna är och de är ett duktigt lag men sedan spelade de lite annorlunda än vad jag trodde de skulle göra. Första kvarten har de väl övertaget men sedan äter vi in oss i matchen och tar väl över spelet.

— De är dock jättefarliga i sina omställningar och har två riktigt vassa klasspelare där uppe som gör två mål i andra halvlek då vi blev lite för offensiva och naiva. Det var syd eftersom nästintill bor på deras planhalva och har någon boll som rullar på mållinjen och något skott precis utanför.

Det är andra hemmamatchen som V-södra nu tappar poäng i och här senast kommer de från tre raka vinster.
— Vi går in med känslan av att i alla fall vara med i målprotokollet men så blev det inte. Jag trodde faktiskt vi skulle kunna sätta mer press på dem och tvinga dem spela men istället blev det kontingsmål.

Carlsson vill ge alla killarna beröm för dagens jättekämparinsats.

— Det är synd om killarna att vi inte gör något mål, speciellt när det var mycket publik, en rolig match och bra stämning, avslutar Carlsson.

Nästa match spelas mot Kulltorp på onsdag.

 

Text: Linn Törnberg 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *