V-Södra föll med 1–2

Fotboll Värnamo Södra förlorade med 1–2 (0–1) på bortaplan mot Jönköpingslaget IF Haga

Södras tränare Jonas Liljeqvist var inte alls nöjd med insatsen och särskilt inte med matchens första 45 minuter. Haga – som också spelar i fyran – var då bättre. Ledningsmålet var dock alldeles för enkelt tycker Jonas Liljeqvist.
– Vi var alldeles för bekväma. Det verkade som att alla litade på att någon annan i laget skulle ta tag i det, säger Jonas som inte kan ge någon godkänt i dag.
– Ska man spela i Södras a A-lag måste man prestera bättre än så här, poängterar han.

I andra halvlek var Södra lite bättre än hemmalaget men spelade ändå inte särskilt bra. Qendrim Hajrizi kvitterade men sedan bjöd Södra på Hagas segermål som följde på en kontring med friläge sedan Södra haft en hörna.

Nu får man sikta på nästa match och jobba för att göra en mycket bättre insats än i dag.