Uddamålsförlust för Västboås

Fotboll Efter 1–1 i halvtid mot gästande Kulltorp blev det till slut förlust med 1–2 (1–1) för Västboås.

– Vi hade enorma lägen men har svårt med målskyttet.
Det var veteranen Johan Rohdin som gav hemmalaget ledningen. Efter kvittering kom 1–2 början av andra halvlek.
– Ett riktigt skitmål, inflikar tränaren.

Kulltorp var bra första kvarten i andra halvlek men sedan kom Västboås tillbaka och hade kvitteringschanser.

Extra plus i dag till veteranerna Johan Rohdin och Erik Larsson. Erik stred mycket bra mot Kulltorps duktiga mittfältare.

Hemmaspelarna kämpade överlag bra men tränaren påpekar att det märks att en del tränar för dåligt.

En som är tillbaka i träning är Isak Bengtsson efter studier och han lyfter laget en del.

Nästa match för Västboås spelas på fredag hemma mot Bosna på fredag. Före sommaruppehållet väntar derby mot Reftele på bortaplan den 6 juli men den matchen kanske flyttas till augusti månad.