Två cupmål av Antonsson

Fotboll Den förre IFK Värnamo-anfallaren Marcus Antonsson blev tvåmålsskytt för Western Sydney Wanderers FC i Australien.

När det stod klart att Marcus Antonssons saudiska klubb Al Adalah skulle åka ur ligan så upphörde svenskens kontrakt att gälla. Antonsson gjorde sex mål på 16 matcher för sin förra klubb.

Nu går karriären går vidare i australiensiska Western Sydney Wanderers FC.
– Vi är stolta över att en spelare av Marcus kaliber kommer till oss. Han är inte bara en rutinerad spelare, utan även en naturlig ledare, säger tränaren Marko Rudan i en kommentar på klubbens hemsida.

Den 9 augusti debuterade han i en match för sin nya klubb. Han fick spela matchens sista 16 minuter när det blev 6–1 mot Floreat Athena.

I dag var det dags för cupmatch mot Adelaide United och seger med 5–1. Marcus var med från start och redan i andra minuten presenterade han sig med 1–0. Han gjorde sedan 3–0 på övertid av första halvlek. Vid ställningen 5–0 blev han utbytt i minut 79.