Tredje segern för Bor – vann efter två sena mål

Fotboll Den är återfunnen - vinnarspåret. Bors SK plockar samtliga poäng borta mot Hillerstorp efter att ha vunnit med 2–0.

–Vi var klart bästa laget idag, säger Bortränaren Mattias Svensson efteråt.

Efter en mållös första halvlek klev Sigge Martinsson fram och gjorde 1–0 i den 70:e matchminuten. Fem minuter senare kom så 2–0, genom Erik Lindespång, som också blev matchens sista mål.

–Vi hade säkert en 15 målchanser innan första målet som vi inte fick utdelningen på. Men tillslut sitter den och det märktes att de blev allt tröttare. Så jag var inte speciellt oroad över att vi inte skulle vinna idag, säger Svensson som passar på att nämna spelare som gör det lilla extra under dagens tillställning.

–Julius Hansen, våran mittback, gör ett fantastiskt jobba idag. Sedan även Erik Lindespång, Han har bara gjort en träning sedan i förra säsongen. Och kliver in på det sättet, det kan bara bli bättre när vi börjar i höst.

Text: Kenneth Andersson