Fotboll

Bildextra: Tre poäng in på kontot för Rydaholm

Fotboll Rydaholm spelade ut Tingsryd United totalt i första halvlek och gick upp i en 3–0-ledning. Trots att Rydaholm sedan släppte in två mål så gjorde inte det så mycket när de samtidigt fortsatte att göra mål och vann tillslut matchen med 5–2, (3–0).

Foto: Krister Petersson

  [1/12]

  [2/12]

  [3/12]

  [4/12]

  [5/12]

  [6/12]

  [7/12]

  [8/12]

  [9/12]

  [10/12]

  [11/12]

  [12/12]

I förra matchen så spelade Rydaholm bra men fick inte med sig några poäng. Idag var det helt annorlunda när de kunde få med sig tre poäng relativt komfortabelt.

– Det känns jättebra och idag höll vi ihop det på ett annat sätt, säger tränaren Patrick Schellas.

Första halvleken gick hur bra som helst och när andra halvleken startade så hade Rydaholm ett försprång på 3–0. Det blev dock återigen nervöst när Tingsryd United fick reducera två gånger inom loppet av tio minuter.

– Det blev lite oroligt där i 20 minuter men vi löste det bra och vinner sedan en solid seger helt enkelt. Att vi tappade en 2–0-ledning förra matchen sätter ju såklart sina spår men när vi ledde så tidigt med 3–0 idag så sjönk axlarna, kanske lite väl mycket om man frågar mig, men vi gjorde några byten och fick ny energi så tillslut vann vi rättvist.

Målen gjordes av Anders Luu (2), Amin Nshimirimana (2) och Adrian Shefqeti.

– Jag vill dessutom lyfta fram första tvåmålskytten Anders Luu som alltid jobbar på bra på mitten och andra tvåmålskytten Amin Nshimirimana som också gör det bra idag och är oerhört stark med bollen.

– Samtliga gör dock en bra insats idag och det finns ingen som faller ur ramen men lite extra beröm vill jag även ge till Pär Cederfors i målet som blev inkallad med kort varsel på grund av sjukdomsfrånvaro. Han har nog inte spelat på femton år men hoppar in och gör det med bravur, avslutar Patrik Schellas.

Nästa match spelas mot Vislanda på tisdag.

Foto: Krister Petersson

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Rydaholm tappade poäng mot bottenlaget Nöbble
LÄS MER:  Mardrömsstart för Rydaholm
LÄS MER:  Förlust för Rydaholms damer

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *