Fotboll

Tobias klar för Öster

Fotboll Östers IF har gjort klart med 25-årige målvakten Tobias Andersson, med 48 matcher i superettan med IFK Värnamo på meritlistan.

Tobias spelade under tränare Christian Järdler i IFK säsongen 2017. Tobias har Forsheda IF som moderklubb och lämnade för IFK Värnamo i ungdomsåren. Efter säsongen 2018 löpte kontraktet ut och Tobias har sedan dess varit klubblös.
– Tobbe är en bra målvakt med stor erfarenhet av superettan och han är fortsatt i en utvecklingsbar ålder. Han har ett bra spel med fötterna, är lugn och pålitlig i sitt spel och är väldigt driven och träningsvillig. Jag känner Tobias väl sen vi jobbade ihop 2017 då han spelade samtliga 30 matcher. Det känns väldigt bra att vi kunde få hit Tobias med väldigt kort varsel och vi har båda haft en stor vilja att få till en snabb lösning, kommenterar Christian Järdler.

– Det känns oerhört bra att ha det här klart. Just nu vill man bara komma igång så fort som möjligt och komma ut på träningsplanen och i match. Målet för egen del blir att få så mycket speltid som möjligt och fortsätta att utvecklas som målvakt, vilket jag känner att jag har möjlighet till här, säger Tobias Andersson.

• Tobias Andersson
Född: 1994
Moderklubb: Forsheda IF
Tröjnummer: 30
Längd: 188 cm
Vikt: 84 kg

Tobias Andersson är klar för Öster, Pressbild

Taggar

2 reaktioner på Tobias klar för Öster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *