Fotboll

Thern: ”Finns ett par klubbar som hört av sig”

Fotboll Jonas Thern har ett år kvar på kontraktet med IFK Värnamo. I en intervju med Sportbladet så bekräftar han att det finns intresse från andra klubbar.

Foto: David Alin

Det är Sportbladet som berättar att flera klubbar ska vara intresserade av Jonas Therns tjänster.
– Jag kan bekräfta generellt att det finns allsvenskt intresse för mina tjänster. Det finns ett par klubbar som har hört av sig. Sedan får vi se var det tar vägen, berättar 55-åringen för tidningen.

Enligt samma tidning ska det även finnas utländskt intresse för den forne storspelaren.
– Det finns väl några stycken som fortfarande känner till mitt namn ute i världen eller där våra banor korsades när vi spelade.

Thern berättar även att IFK vill att han ska stanna, men att han förvarnat klubben att han tittar på lite andra alternativ.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Thern: ”Finns ett par klubbar som hört av sig”

Med herregud hur dålig klubb- och övriga ledarechefer har vi då om allt hänger på en person. Och kommunen ska satsa massor med pengar på ett korthus…

Man får absolut inte tappa Jonas. Jonas är IFK.
Skulle Kim gå nästa år och vi inte har Jonas kvar, vad händer då? Vore kanon om Tony och Jonas kunde ta hand om vårat duktiga P-19-gäng. Det går inte att ersätta Jonas.
Snälla Jonas, stanna!

Det vore en stor förlust för IFK Värnamo. Att Magashy försvann och att Antonsson med stor sannolikhet försvinner är tunga förluster, men som jag tror går att ersätta. Men att ersätta Thern blir näst intill omöjligt. Han är ju grunden i föreningen och har blick för bra spelare, samt kan bidra till att spelare vill komma till IFK.

Så är det ju, Nörden. Men ändå unnar jag Jonas att bli tränare i några år på exempelvis Cypern.

Men förlusten för oss vore enorm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *