Fotboll

Tappade allt i toppmötet

Fotboll Det var tvåan och trean i tabellen som möttes under fredagskvällen. Trean Rydaholm ledde ett tag med 3–1, men allt skulle ändras under matchens sista 15 minuter och tillslut kunde Åryd vinna med 4–3. Efter matchen var tränaren Jonas Liljeqvist topp tunnor rasande. – Det är skämmigt.

Rydaholm stod för en riktigt bra första halvlek och kunde gå till paus med 3–1 efter mål av Amin Nshimirimana 2 och Anders Luu.
– Vi gör säsongens bästa första halvlek och det sa jag i paus. Tyvärr går vi ut och gör säsongens sämsta andra halvlek och beter oss extremt jävla dåligt. Dåligt mot oss själva och dåligt mot klubben som ställer upp för dem. Så tackar man dem så här, på sämsta möjliga vis. Det är skämmigt, dundrar tränaren Jonas Liljeqvist.

ANNONS

Allting börjar med en straffsituation där domaren inte blåser straff till Rydaholm.
– Förmodligen av den enkla anledningen att vi leder med 3–1. I momentet efter får Åryd straff och gör mål. De gör mål och efter det rinner det på. Domaren tappar matchen.

Jonas Liljeqvist vill dock inte helt belasta domaren för att man tappar matchen.
– Vi blir ängsliga och lägger fokus på fel saker som tar energi. Vi byter in folk som blir utvisade för tjafs. Man kan förlora en fotbollsmatch, men detta är beklämmande dåligt och jag är superbesviken.

Vad kommer du säga till gruppen när ni samlas nästa gång?
– Vi måste ta beslut om hur vi ska uppträda mot varandra och mot klubben. Sedan vill jag inte dra alla över en kam. Det är ett gäng som sliter på och krigar för laget och klubben. Det är de jag tycker mest synd om. De krigar varje match och så ska andra tjafsa bort oss från matchen. Usch, det är energitömmande, säger Jonas Liljeqvist.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Rydaholm tappade poäng mot bottenlaget Nöbble
LÄS MER:  BILDEXTRA: Drömstart för Rydaholm – klättrar till topp tre
LÄS MER:  Rydaholm tillbaka som vinnare – besegrade Moheda

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på Tappade allt i toppmötet

Det var likadant förra säsongen, både spelare och spelares kompisar bråkade efter matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *