Fotboll

Talang flyttar upp i A-laget

Fotboll Backen Johan Kenneryd har skrivit på ett treårskontrakt med IFK Värnamo och tar klivet upp till föreningens A-lag.

Backen Johan Kenneryd har skrivit på ett treårskontrakt med IFK Värnamo och flyttas upp i föreningens A-lag. Bild: Pressbild

– Det känns fantastiskt att få denna möjligheten och detta förtroendet. Det är något jag strävat efter sedan jag började i IFK som 14-åring och nu är jag här. Jag har varit med lite emellanåt under försäsongen och det kändes bra. Detta blir en ny utmaning och jag är sjukt taggad på att köra i gång, säger 18-årige Johan Kenneryd till klubbens hemsida.

Även sportchefen Enes Ahmetovic är glad över A-lagets senaste nytillskott.

– Det är förstås mycket glädjande att vi än en gång får fram en spelare från egna led som tar klivet upp i vår A-trupp. Johan är en lovande försvarsspelare som har sina starka sidor i sin bollskicklighet, fysik och snabbhet. Kan han fortsätta ta kliv i sin utveckling, vilket vi alla är övertygade om att han kan, så blir det här riktigt bra, säger IFK Värnamos sportchef i ett uttalande till klubbens hemsida.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *