Fotboll

Svårt nederlag för Värnamo Södra

Fotboll Besvikelse och förtvivlan rådde i Värnamo Södra när de förlorade mot Hovslätt i en match som var en prövning av deras skicklighet och tapperhet. Trots sitt engagemang var segern inte på deras sida denna gången. Matchen slutade 3 - 0 mellan Hovslätt och Värnamo Södra. Uppdaterad.

− Idag spelade vi inte alls så som vi borde. Förra veckan gjorde vi en bra match mot Råslätt men idag var det sämre. Vi kommer inte alls upp i den nivån som vi hade velat, säger tränaren Christian Carlsson.

− Hovslätt löper medans vi står och tittar lite. Vi springer inte tillräckligt mycket och stressar med bollen, vilket gör så att Hovslätt får kontrollen över matchen och gör 3 mål.

Trots förlusten så skulle Christian vilja lyfta fram målvakten Petar Majkic Pavlovic som gör en bra match. Han är stabil och håller oss kvar och gör några räddningar.

− Det har blivit denna säsongen, att vi vinner ena matchen och förlorar andra matchen och så går det runt i en cirkel. Men nu är det bara att analysera dagens match och se vad som gick fel och göra en bättre match nästa gång, avslutar Christian Carlsson.

Nästa match spelas mot Sävsjö FF på lördag.

 

Text: Lejla Velic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *