Storseger för Bor/Rydaholm

Fotboll Damlaget i Bor/Rydaholm tog en storseger mot Moheda/Hjortsberga. Det blev 8–0 trots en mållös första halvlek,

Det blev en ganska bra match på Kungshall i Rydaholm.
– Vi hade spelövertag över hela matchen men när vi gjorde 1–0 så lossnade det och målen kom på löpande band, säger tränaren Senudin Sumic som berömmer hela laget.
Det var Viktoria Ögren som nio minuter in på andra halvlek gav laget ledningen. Hon gjorde senare ytterligare ett mål. Hanna Berggren blev också tvåmålsskytt. Ett mål var gjordes av Klara Sandahl, Tova Nihl och Emma Bock. Därtill var det ett självmål.

Det unga hemmalaget med en snittålder på 17 år visade upp ett stundtals mycket bra spel men det är lite svårt att säga vad segern är värd för motståndet var inte riktigt det bästa.
Nu var det en träningsmatch men snart börjar seriespelet i division fyra.