Fotboll

Storseger för Bor – Holmberg tremålsskytt

Fotboll Bors SK satte ton direkt mot Rås LB Dam B. Bredarydsgänget hade inget att svara upp till när Bor ångade på. Det slutade med storseger – 8–2 och Bors Fanny Holmberg gjorde hattrick.

  [1/11]

  [2/11]

  [3/11]

  [4/11]

  [5/11]

  [6/11]

  [7/11]

  [8/11]

  [9/11]

  [10/11]

  [11/11]

Glädje för Bor. Besvikelse för Rås LB Dam B.

Matchen var i stort sett över efter första halvleken. Då hade Bor lyckats göra fem mål medan Rås LB bara ett.

–Vi har börjat att börja våga mer, vilket vi sagt till dem, säger en nöjd Bortränare Magnus Schöldsten och utvecklar sin syn på matchen.

–Jo men det kan jag säga att siffrorna talade sitt tydliga språk. Vi är det klart bättre laget idag och vinner mycket boll på mittfältet.

Borspelare Fanny Holmberg hade målshow och skrev in sig i målprotokollet tre gånger. Men den som fick lagets vandringspris i Bors SK efteråt var Viktoria Ögren.

–Hon gjorde en strålande insats idag. Men sedan ska även Fanny Holmberg, Sara Ögren, Selma Magnisson och Agnes Johansson. Självklart är det otrolig bra laginsats, säger Schöldsten.

Siffermässigt rann det iväg för Rås LB, där man konstaterade att det tillslut blev 8–2 för motståndarna.

–Det är lite typiskt oss. Vi släpper in tidigt mål och får jobba i uppförsbacken. Men vi tar med oss det positiva idag. Vi gör ett mål i varje halvlek. Det är klart att Bor är bättre än oss helt klart, säger Rås LB:s tränare Alma Cederqvist efteråt som berömmer laget trots stora siffror.

–Stor eloge till hela laget som inte viker ned sig trots allt. Sedan tycker jag att Siri Persson ska få lite extra beröm som gör ett fantastiskt jobb.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bors herrar föll snopet
LÄS MER:  Storseger för Bors damer
LÄS MER:  Bors damer förlänger seriesviten

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *