Fotboll

Södra fick se sig besegrade av Kulltorp

Fotboll Kulltorp fick tillslut in ett mål i 72:a minuten och Värnamo Södra lyckades inte kvittera så de fick se sig besegrade med 0–1 i seriepremiären.  

– Vi är riktigt besvikna med tanke på hur otroligt bra vi spelade, säger tränaren Christian Carlsson.

– Vi hade en go känsla när vi åkte dit, har haft en bra träningsvecka och spelat bra matcher. Vi tog med den harmonin ut i första halvlek då vi dominerade matchen. Visst de hade något enkelt skott som blev plock-potatis för vår målvakt men annars var det vi som spelade en fin och skapande fotboll men brände våra lägen.

– Det är ju målen som räknas och det visste vi i paus. Trots att vi fortsatte att trycka på i andra halvlek så fick de tillslut en djupledsboll som de lyckades göra mål på och därefter blev vi ännu mer ivriga i avsluten och lyckades inte få till något mål. Vi hade något stolpskott och friläge men det ville sig inte helt enkelt.

Christian Carlsson vill lyfta fram Adrian Paukovic som är ”bolltrygg och sätter spelarna i superfina lägen”, samt Luis Fajardo Gallardo som ”gör ett jättejobb både offensivt och defensivt.

– Just nu är vi sjukt besvikna men det är precis så det ska vara för vi visste verkligen att vi förtjänade tre poäng med tanke på hur otroligt bra vi spelade, avslutar Carlsson.

Nästa match spelas mot Bankeryd på fredag.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *