Fotboll

Skillingaryds damer nära att spela oavgjort – släppte in i slutminuterna

Fotboll Det blev en tuff start för Skillingaryd när motståndarna gjorde mål efter sex minuter men man kämpade på och fortsatte kriga. Tillslut gav det utdelning när Tilda Törnberg kvitterade i 70:e minuten och SIS behövde bara hålla ut lite till innan man kunde få med sig en pinne hem. Dessvärre föll de på målsnöret när de släppte in två mål sista fyra minuterna av ordinarie tid. Matchen slutade i förlust med 1-3, (0-1). Uppdaterad.

— Med tanke på att det var första matchen på försäsongen så gör vi en bra match, visst det är lite otur att släppa in två mål när det är fem minuter kvar av matchen och jag tycker vi förtjänade oavgjort, så på det sättet är det surt, säger tränaren Niklas Hellund.

Hellund fortsätter med att berömma hela laget för dagens prestation men vill ge lite eloge till Tilde Gof i målet som stod för många fina räddningar, samt Elsa Beciri och Ella Philip som kämpade på lite extra idag.

— Det ser bättre ut tycker jag, vi kommer till mer lägen och spelar en liten mer offensiv fotboll. Vi visar att vi har orken att spela 90 minuter men spelet med boll måste bli bättre, avslutar Hellund.

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *