Fotboll

Skarpskytten efter första målet: ”Släppt lite från axlarna”

Fotboll Han kunde knappast valt ett bättre tillfälle att kliva fram och göra sitt första allsvenska mål. En riktig delikatess dessutom. – Jag har gått och väntat på det ett tag, säger Ajdin Zeljkovic.

Ajdin Zeljkovic. Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen.

Det var i matchminut 53 som Värnamos 3 – 1 kom. Detta efter att Sirius pressat Värnamo under en stund. Ajdin Zeljkovic klippte till från långt avstånd och tränaren Kim Hellberg beskriver det som ett fantastiskt fotbollsmål.
– Han har den där spetsegenskapen som vi kanske inte har haft på någon annan spelare, att han kan vika in bollen från de avstånden och från de vinklarna. Det där har han gjort många gånger och det kommer han göra många gånger till.
– Det är ett fantastiskt fotbollsmål, men det är också grymt bra jobb av Victor Larsson som tar sig ur en situation med en passning in bakom på Wenderson som får fram bollen med bra fart. Jag tycker att det blir ett väldigt vackert mål där det går väldigt fort och sen avslutas det på bästa sätt.

Ajdin Zeljkovic var såklart glad efter matchen.
– Det känns otroligt skönt, jag har gått och väntat på det ett tag nu så det känns bra att första målet är gjort nu.

Hann du tänka något?
– Nej, jag hann inte tänka jättemycket. Det var mer att Wenderson spelade en passning och jag bara vände upp och sköt. Otroligt skönt att den gick in.

Det var i juli som Zeljkovic hämtades från Örgryte i Superettan. Där hade han på tolv matcher gjort åtta mål. Han beskriver den första tiden i Värnamo som helt okej för egen del.
– Jag har kommit in i det ganska bra och varit helt okej i spelet. Men det har saknats mål från mig och det är otroligt skönt att det kom idag och förhoppningsvis så kommer det fler framöver.

Du är en målskytt, känner du att målskyttet kanske kan lossna här nu?
– Jo men absolut. Det känns som att det har släppt lite från axlarna och med första målet kan man slappna av lite och ösa på härifrån

Taggar

Dela


1 reaktion på Skarpskytten efter första målet: ”Släppt lite från axlarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *