Fotboll

SIS tappade ledningen sent i matchen

Fotboll Bägge lagen hade med sig två vinster av två möjliga i bagaget inför matchen och ända tills det var tio minuter kvar av ordinarie matchtid så tycktes Skillingaryd gå vinnande ur matchen men Peking ser till att hemmalaget inte får behålla tvåmålsledningen och kvitterar till 2-2 i slutet av matchen. Uppdaterad.

— Jag tycker det är skitsurt. Så otroligt tråkigt att släppa in ett mål i sista sekunden då domaren blåser av matchen så fort avsparken efteråt spelas. Jag känner mig otroligt besviken, säger Skillingaryds tränare Jonas Blomberg.

— Det var en otroligt jämn match. Peking hade många lägen och vi hade många lägen men sedan storspelade Natthapon Roström i målet och räddade många fasta situationer som är en av Pekings främst styrkor.

— Hela laget kämpar jättehårt sedan vill jag ge lite extra beröm till Axel Ryman som är grym i backlinjen, Kushtrim Preteni som bet ihop och spelade trots en fotskada och Axel Jonsson som får göra mål.

— Jag är ju en vinnarskalle och med tanke på att vi hade vinsten inom räckhåll så känns det som två tappade poäng. När det här har lagt sig lite så kommer det att kännas bättre. Vi måste dock förbättra närkampsspelet lite till, annars gör vi en bra match i det stora hela, avslutar Blomberg.

Nästa match för Skillingaryd spelas mot Mullsjö på fredag.


— Jag var inte själv på matchen men utifrån vad jag har fått mig skickat så dominerade vi totalt. De hade tre till fyra chanser och lyckades göra mål på någon av dem, en var dessutom på retur medan Peking hade fyra till fem ribbträffar och fyra frilägen, säger Pekings tränare Kalle Björnlund.

— Det var en konstig match, vi hade spelet men deras målvakt räddar matchen.

— Vi skapar mycket men gör inte mål, deras målvakt räddar matchen medan vi blir bestulna på två poäng men så är det ibland, avslutar Björnlund.


 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *