SIS spelade oavgjort mot Mullsjö

Fotboll Trots att Skillingaryds damlag gjorde fem mål räckte det inte hela vägen till vinst mot Mullsjö. Första matchen i Smålandscupen slutade därmed 5–5.

Inför andra halvlek stod det 1–2 och Skillingaryd hade därmed bara lyckats peta in ett mål.

Snart därefter kvitterade SIS och målen började rulla in. I tio minuter höll de ledningen med 4–3 men matchen slutade till sist oavgjord. Målen gjordes av Tilda Törnberg 3, Agnesa Beciri och Elsa Beciri.

– Hela laget gör en riktigt bra match och vi bevisar idag att vi är ett lag att räkna med, säger tränaren Niklas Hellund.

Han ger Tilda Törnberg, en av de unga spelarna, extra beröm för de tre målen.

– Vi har många yngre spelare idag som precis har börjat spela seniorfotboll. Trots det så gör de mycket fina insatser, speciellt Tyra Frisk som är född 09, fortsätter Hellund.

Första matchen i Smålandscupen är därmed spelad och Hellund avslutar med att det nyvunna självförtroendet är något de kommer ta med in i nästa match.