Fotboll

SIS P 16 deltar i Gothia Cup

Fotboll Skillingaryds IS P 16 laddar som bäst för resa till Göteborg med Gothia Cup på näthinnan.

Stående från vänster: Andreas Beimer, Ludwig Beimer, Axel Persson, Leon Oscarsson, Anton Rosqvist och Peter Jonsson. Knästående från vänster: Mats Rosqvist, Alfred Blomberg, Edvin Gunnarsson, Gustav Ekros och Bo Ekros. Saknas på bilden som ska med till Gothia: Leo Delbert Rumin, Emil Mekic, Melker Haveland, Axel Jonsson, Nikola Lalic, Arvid Albertsson, Albin Fekovic och Elliot Widell.

Gothia Cup är en världsomspännande fotbollsturnering i och runt Göteborg. SIS spelar sina matcher på Torslanda,
Skillingaryds IS P 16 tar i gruppspelet 18–20 juli sig an IFK Skövde FK samt Asmara från England och US Montesson från Frankrike.
– Vi har fått ihop en budget på drygt 50 000 kronor genom att bland annat sälja kläder och kakor samt har en del frivilliga sponsorer samt att även SIS ungdomsfotboll bidrar till cupavgiften, berättar tränaren Andreas ”Anton” Beimer.
Till sin hjälp på ledarsidan har har Peter Jonsson, Mats Roskvist och Bo Ekros. Ledarna har haft det här laget i flera år och killarna i laget har nu nått en ålder att de knackar på dörren till A-laget.

– Vi kommer självklart aktivera oss utanför skolan och Torslanda under veckan. På måndag kväll går vi på invigningen på Ullevi. Utöver detta kommer vi garanterat ägna en del tid på Heden där cupcentrum finns och vi kommer troligtvis även besöka Liseberg under veckan. Utbudet av aktiviteter är stort och vi hoppas även på några svalkande bad i det blå om vädret tillåter, hälsar Andreas.

• Måndag 18 juli
12.10 Asmara Sport Club – Skillingaryds IS
12.10 IFK Skövde FK – US Montesson

• Tisdag 19 juli
10.50 Skillingaryds IS – IFK Skövde FK
11.00 US Montesson – Asmara Sport Club

• Onsdag 20 juli
14.00 Skillingaryds IS – US Montesson
14.00 IFK Skövde FK – Asmara Sport Club

Se spelprogram med mera här (länk)

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *