Fotboll

SIS P 06 blev seriesegrare – tv-inslag

Fotboll Skillingaryds IS P 06 har en stark säsong bakom sig och fick i fredags avsluta på bästa sätt genom att vinna serien.

Serien spelades som enkelserie med åtta lag och inför sista omgången hade både SIS och Vrigstads IF sex raka segrar.

Övriga lag i serien var Gnosjö, Eksjö, Nässjö, Månsarp, Taberg och Tenhult.

– Att det var just Vrigstad som stod för motståndet i serieavslutningen var riktigt kul och det blev alltså en ren seriefinal i sista matchen, berättar Andreas Beimer som är ledare i laget tillsammans med Mats Rosqvist, Bo Ekros och Peter Jonsson.

Påhejade av uppemot 200 personer på Movalla blev det en spännande match där skönspelet kanske uteblev. Efter full tid och flera minuters övertid slutade matchen 2–2 och SIS vann därmed serien på bättre målskillnad. Vild segerglädje utbröt och de klassiska guldhattarna åkte på.

– Riktigt roligt och välförtjänt för ett lag som utvecklats positivt under säsongen där vi också fått mäta oss med tufft motstånd i DM. Här tog vi oss till åttondelsfinal och åkte ut efter en jämn match mot Ekhagens IF som i sin tur var snubblande nära att ta sig till final.

– Med andra ord en riktigt bra säsong och vi ser fram emot att fortsätta jobba med dessa spelare. Truppen har bestått av 15 spelare födda 2006. Inlåning från 05 och 07 har ibland krävts och här vill vi gärna passa på att tacka för gott samarbete!

SIS seriesegrande lag. Privatbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *