SIS inledde med höstseger

Fotboll Skillingaryds IS fortsätter att vinna i damtrean.

Magdalena Pavlov, numera iSIS, blev matchvinnare

I kväll bli det 2–1 (1–1) efter segermål med sexminuter kvar av hemmamötet med Husqvarna FF B. Magdalena Pavlov var målskytt.

Gästerna verkade mer tränade. I andra halvlek fick SIS ändå fart på spelet och skapade flera farligheter men avslutningarna var inte tillräckligt bra förutom segermålet.

I första halvlek hade Julia Blansch gjort 1–0 efter 28 minuter men Petronella Lindström kvitterade fem minuter senare för de bollsäkra och tempostarka Huvskvarnatjejerna.

– En bra insats och stor plus till Ebba Eriksson i mål som gjorde en jätteräddning vid ställningen 1–1, berömmer SIS-tränaren Sebastian Quarfordt.

Extra plus även till Nikolina Celebija.

Nu väntar närmast Hestra/Grimsås hemma den 18 augusti och det är nog revanschsugna tjejer som tar Movalla i besittning eftersom man före i bortamötet med 2–3.